Voor 1 speciale deelnemersgroep werkt TragePost samen met De Hoeftuin. De Hoeftuin is een inspirerende ontmoetingsplek midden in Leidsche Rijn. We zijn op zoek naar deelnemers voor een ‘TragePostgroep Leidsche Rijn’. Voor de duidelijkheid: Leidsche Rijn is inclusief Vleuten / De Meern. Deze groep draait 4 maanden, vanaf januari 2020 tot en met april 2020. Doe je mee?

Deelnemen kan ook als gezin of als groep. Via een kaartje leg je persoonlijk contact met iemand anders uit Leidsche Rijn. En ook ontvang je post van verschillende buurtbewoners. Halverwege de TragePost periode is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor wie dat wil. Dat zal gebeuren in ‘De Hoeftuin’.

De eerste deelnemersgroep zit vol. Daarom gaan we door voor een tweede groep! Je kun je je aanmelden voor ‘TragePostgroep Leidsche Rijn’ tot 20 december 2019. Tenzij ook de tweede deelnemersgroep vol zit. Dat wordt dan vermeld op deze plek.

Wil je meer weten? Kijk dan verder op de TragePostwebsite om uit te zoeken hoe TragePost werkt. En daarna kun je je aanmelden. Voor vragen kun je terecht bij: marieke@tragepost.nl